Opsigelse af TV-aftale

Vi er naturligvis kede af, hvis du ønsker atopsige dit TV-abonnement.
Vi er overbeviste, om at vi har både det bedste, og også samlet set det billigste tilbud til dig.

Hvis du ønsker at melde dig ud på grund af prisen,er det vores erfaring at der ved konkurrenterne er mangefaldgruber, f.eks. voldsom nedsat pris de første 6 måneder og månedligebetalingsgebyrer m.m.
Husk at få undersøgt dette inden du beslutter dig.

Du skal huske på, at du som medlem af Grundet Antenneforening,har indflydelse.
det er også din forening og den er ikke ret langt væk, i forhold til voreskonkurrenter, hvor du blot er en kunde.

Der er faktisk også mange fordele vedmedlemskabet, her er nogle af de vigtigste:

•  TV på alle TV i hjemmet, uden boks oguden kort
•  De fleste HD kanaler af samtlige TV udbydere på markedet
•  Tv-signalet sendes generelt i bedre kvalitet end konkurrenterne
•  Tre forskellige TV-pakker
•  Mulighed for at få “TV med Bland Selv”
•  Web TV. Se TV på alle dine mobile enheder som Tablet og Smartphone
•  Stabilt og hurtigt internet til gode priser
•  Mobiltelefoni med familierabat
•  Du har indflydelse på beslutningerne (Generalforsamling)

Regler for opsigelse af TV-pakke:

Du kan afmelde TV pakke den første i en måned med ikrafttræden fra denefterfølgende første.

Har du spørgsmål i forbindelse med din opsigelseaf tv-pakke kan du kontakte Grundet Antenneforening

Sådan udbetaler vi:

Din konto opgøres efter din udmeldelse, og eteventuelt overskydende beløb udbetales til det kontonummer du har angivet i dinopsigelse. Opgiver du IKKE et kontonummer, kan vi ikke udbetale beløbet tildig. Du kan forvente en udbetaling af overskydende beløb i løbet af 1 uge.
Det skal bemærkesat der ikke tilbagebetales Copydan afgift da det betales forud og ikke kanrefunderes.

Har du bredbånd gennem youSee:
Har du bredbånds abonnement gennem Yousee, skal du opsige dette separat hvis ikke du ønsker at videreføre dit abonnement. Du kan opsige på tlf.: 7070 4040.

Ønsker du at fortsætte med Bredbånd gennem youSee,skal du være opmærksom på at du skal være medlem af Grundet Antenneforening,for at modtage bredbåndssignalet fra youSee Afregning for Bredbånd opkræveskvartalsvist forud af youSee, medlemskab af foreningen opkræves af GrundetAntenneforening.

Hvis du fortryder:
Ønsker du på et senere tidspunkt at blive medlem af Grundet Antenneforening, og genoprette Tv-signalet sørger vi naturligvis for, at du i løbet af få dage, har både tv-signal og forbindelse til Internettet, afhængigt af dine ønsker

Medlemsnr.
Tilslutningsadresse, hvor der skal skiftes programpakke
Postnummer og by
Kontonummer > kun ved skift til mindre programpakke
Tlf.
Eventuel kommentar
Jeg har i dag
Jeg vil gerne skifte til
Bestilles pakkeskiftet ifbm. flytning
Jeg er indforstået med at der opkræves 400,- kr. for pakkeskift