Pakkeskift - Bestilling

NB: Ved skifte til en mindre programpakke skal der altid oplyses bankkonto nummer hvis det sker i perioden 01/3 til 01/12, der er en forudsætning for tilbagebetaling af evt. overskydende kontingent. Der fremsendes en refusionsopgørelse.
Ved skift til en større programpakke fremsendes opgørelse og girokort.

Der kan løbende skiftes til en større eller mindre programpakke, det skal ske senest de første i en måned med virkning fra den næste måned.

Ved pakkes skift skal der monteres eller afmonteres filter hvilket sker uden for huset så der er derfor ikke nødvendig at være hjemme. Filterskift koster kr. 400,- (engangsbeløb)

Filterskift ved overgang til bland selv vil i 2021 være gratis

BLAND SELV + 10 består af: Grundpakke + 10 point
BLAND SELV + 20 består af: Grundpakke + 20 point