Bredbånd

YouSee Foreningsbredbånd - med YouSee Play Tv & Film og Bland Selv
og en sikkerhedspakke med i købet, så du altid
kan færdes trygt på internettet

Foreningsrabat

Du kan få rabat på dit bredbåndsabonnement som foreningskunde. Det gælder for alle hastigheder.

Når du har tv fra din forening, kan du også få YouSee Foreningsbredbånd. Det er trådløst og fuld af fordele, som automatisk følger med. Læs mere nedenfor.

Hastighed  Tilbud Pris/md.
25/5 Mbit Ikke på tilbud  229 kr. Bestil
50/10 Mbit Ikke på tilbud 239 kr. Bestil
100/20 Mbit Ikke på tilbud 269 kr. Bestil
300/60 Mbit - fås endnu ikke på alle anlæg Ikke på tilbud 349 kr. Bestil

Bemærk, at dine særlige hastigheder og priser som foreningskunde først fremgår på yousee.dk, når du har indtastet din adresse

YouSee Sikkerhedspakke

Hver 3. dansker har været udsat for cyberkriminalitet*

Over 30% af danske internetforbindelser er forsøgt hacket inden for det sidste år. Så måske er du mere sårbar, end du tror? Men det er der råd for. Vi har nemlig inkluderet en sikkerhedspakke i alle vores bredbåndsprodukter, så du altid er beskyttet, når du er online.

YouSee Play Tv & Film

Med Foreningsbredbånd får du adgang til YouSee Play Tv & Film på din pc, tablet og mobil. Her kan du se de fleste af dine tv-kanaler, finde tidligere udsendelser i Tv-arkiv, gå på opdagelse i Danmarks største børneunivers og lade dig underholde med masser af film og serier.

Bland Selv følger også med Foreningsbredbånd

Med Foreningsbredbånd har du mulighed for selv at skrue på up- og downloadhastigheden på din hastighed uden det koster ekstra. Du kan skrue på disse hastigheder således:

Hastighed
Bland selv
25/5 Mbit kan ændres til 20/10 Mbit og 15/15 Mbit
50/10 Mbit kan ændres til 40/20 Mbit og 30/30 Mbit
100/20 Mbit kan ændres til 80/40 Mbit og 60/60 Mbit.

Fordele med YouSee Foreningsbredbånd

Et bredbåndsabonnement giver adgang til vores spændende YouSee Tv & Film univers:

• Live-tv - se dine tv-kanaler overalt i Danmark på din pc, tablet eller mobil
  • Start forfra - starte programmer forfra på udvalgte kanaler
  • Tv-arkiv – se tidligere sendte udsendelser på udvalgte tv-kanaler
  • Film og serier - massevis af film og serier i alle aldersgrupper inklusiv Danmarks største børneunivers

Gå til youseeplay.dk i din internetbrowser eller download YouSee Play Tv & Film app'en til Android og iPhone/iPad.