HBO MAX
Forening: Grundet A/F
Publiceret af: Freddy Chr Olesen
Dato: 25-03-2024 17:48:53
Kategori: Generelt
     

HBO Max harnetop annonceret, at Max snart kommer til Danmark. Vi er glade for at afsløre,at den nye streamingtjeneste Max også kommer i YouSee Play og Bland Selv ogalle, der i dag har HBO Max hos YouSee, får adgang til den nye tjeneste, nården lanceres den 21. maj.

 

Hvad kanman se på Max? 

Med Max fårman alt det bedste indhold fra HBO Max, Warner Bros., Cartoon Network ogDiscovery. Det betyder, at man vil kunne streame masser af populært indhold somfx House of the Dragon, Handmaid’s Tale, Wonka, Barbie, Over Atlanten, Jeopardyog Ex On The Beach og alt fra OL i Paris 2024.  

 

Hvornårlanceres Max? Og hvordan kan jeg få Max hos YouSee? 

Den nyestreamingtjeneste Max lanceres 21. maj i YouSee Play og Bland Selv.  

 

Jeg har HBOMax i dag. Får jeg Max? 

Alle medHBO Max hos YouSee får helt automatisk den nye streamingtjeneste Max, når denlanceres 21. maj.   

 

Skal jegbruge flere point, når HBO Max bliver til Max? 

Pointværdienvil være den samme, så man vil ikke blive opkrævet flere point, når HBO Maxbliver til Max 21. maj.  

 

Hvordan oghvornår får jeg mere information om, hvad der sker med mit HBO Max-abonnementhos YouSee? 

Iforbindelse med lanceringen sender vi en mail til alle beboere/medlemmer, somhar valgt HBO Max i YouSee Play eller Bland Selv. 

 

Får jegDiscovery kanaler med, når jeg får Max hos YouSee? 

Med Max fårdu alt det bedste indhold fra HBO Max, Warner Bros., Cartoon Network ogDiscovery. Det betyder, at du bl.a. kan streame nye sæsoner af programmer somJaget Vildt, Ex On The Beach og andet populært indhold fra Discovery. Der vilikke være nogle tv-kanaler inkluderet i streamingtjenesten. 

 

Får jegsport med i Max hos YouSee?
Du vil kunne se alt fra OL i Paris 2024 med Maxhos YouSee. HBO Max har annonceret, at der vil være forskellige varianter afMax streamingtjenesten, og når vi kommer tættere på lanceringen, vil vifortælle mere om, hvordan vi kommer til at tilbyde Max til alle vores kunder. 

HBO Max har meldt ud, at Maxgiver adgang til Kanal 5, Kanal 4, 6’eren, Canal 9 og Eurosport. Betyder det,at jeg får disse kanaler, når HBO Max bliver til Max?
Max tilbyder forskellige abonnementer, og deter ikke alle varianter, der indeholder tv-kanaler. Der vil ikke være nogletv-kanaler inkluderet i den variant, som gives til dem, der i dag har HBO Maxhos YouSee.

KommerDiscovery kanalerne tilbage i min tv-pakke?  

Der er ikkenoget nyt om en ny aftale med Discovery. Nyheden handler udelukkende omstreamingtjenesten Max, som vi glæder os til at kunne tilbyde i både YouSeePlay og Bland Selv.  
 

 
Cookies

Kontakt

Grundet Antenneforening
Sekretariat
Ringdams Kobbel 30
7100 Vejle
Tlf: 77 35 42 00
Skriv til os