Nyhed! Få intelligent wifi i hele hjemmet med YouSee Mesh
Forening: Grundet A/F
Publiceret af: Freddy Chr Olesen
Dato: 15-08-2023 18:04:37
Kategori: Generelt
     

 

 
Med brug af den nyeste mesh-teknologi og ekstra sikkerhed indbygget i de nye routere, tager YouSee nu et stort skridt mod at give danskerne langt bedre dækning og markant mere sikre internetforbindelser. Derudover vil man med den brugervenlige app “Mit internet” bl.a. kunne se, hvem der er logget på forbindelsen og indstille skærmtid for alle brugere.

 

 

 

 

Nyhed!
Få intelligent wifi i hele hjemmet med YouSee Mesh

 

 

 

Om det er til streaming af den nyeste serie, hjemmearbejde og skole eller til robotstøvsugeren og elbilen, så er wifi-netværket blevet en essentiel del af hverdagen for de fleste danske familier. Dog er det langt fra altid, at kvaliteten af internetforbindelsen eller sikkerheden følger med vores forbrugsvaner. Derfor har YouSee opdateret deres routere med et stort teknologisk løft og lanceret helt nyt wifi-koncept, som vil kunne mærkes blandt kunderne:

 “Med vores opgraderede routere giver vi danskernes wifi et kæmpe teknologisk løft - både hvad angår sikkerhed, kvalitet og kontrol.
Som noget helt nyt vil der være et indbygget sikkerhedslag, som vil dække alle enheder, der er tilknyttet, og beskytte bedre mod hacking, virus og andet skidt, der ellers kan komme ind med en ubeskyttet internetforbindelse. Med vores gamle løsning kunne vi se, at kun
17% havde aktiveret sikkerhedspakken. Nu får man det automatisk med fra dag ét, og kræver ingen installation.” fortæller Christian Morgan, CEO for YouSee og fortsætter:
 
“Samtidig bygger løsningen på den nyeste, intelligente mesh-teknologi, der gør at kunden langt nemmere vil kunne udvide sit netværk i hjemmet og få bedre forbindelse - om det så er arbejdsværelset på loftet eller teenageværelset i kælderen, der har dårlig dækning. Men faktisk viser vores tests af den nye YouSee-router, at imponerende 87% af danske husstande vil få dækket deres behov af routeren alene.”

 

 

 

 

Et mesh-netværk giver markant bedre wifi-oplevelse i hele boligen

 

 

Normalt består et mesh-netværk af en router og mindst to enheder, kaldet mesh-noder, der er strategisk placeret rundt om i hjemmet.
Men som noget helt særligt vil den opdaterede YouSee Fast3890V3 router have en mesh-node indbygget, så du kun behøver én node udover routeren for at danne et mesh-netværk. Noderne kommunikerer trådløst med hinanden og opretter et sammenhængende netværk, hvor de sender data og oplysninger mellem hinanden. 

Mesh-teknologien anvender intelligent styring, som konstant optimerer og dirigerer enhederne derhen, hvor de har den bedst mulige forbindelse. Så skulle der pludselig opstå dårligt signal til en node, eksempelvis pga. støj fra en mikrobølgeovn eller babyalarm, så bliver enheden automatisk styret over på den node, der nu har det bedste signal.

 

 

 

Brugervenlig app giver husstanden fuld kontrol

 

 

Sammen med den nye, innovative teknologi i routeren kommer også YouSee’s app “Mit Internet”, der giver kunderne fuld kontrol over deres netværksforbindelse. De vil blandt andet få mulighed for at tjekke, hvilke enheder der bruger netværket og oprette gæstenetværk til de enheder, man ikke ønsker skal være en permanent del af netværket eksempelvis hvis man har håndværkere på besøg, der skal bruge internet. Samtidig kan der laves brugere til de enkelte familiemedlemmer og opsættes regler for eksempelvis skærmtid, hvis nogen i familien har svært ved at lægge iPad’en fra sig:

“Vores smarte app “Mit Internet” er en vigtig del af YouSee’s ønske om at give vores kunder mere kontrol og selvbestemmelse over deres produkter. Nu vil man kunne kontrollere sit netværk på en måde, der før kun var forbeholdt de teknisk anlagte og få et godt overblik over, hvem der bruger netværket og hvornår. Det giver både en øget sikkerhed mod udefrakommende trusler, men kan også være et vigtigt værktøj i at begrænse skærmtid i familien. Personligt tror jeg det er en løsning, der kan hjælpe rigtig mange familier med at skrue ned for skærmforbruget, når der er familietid, eller der skal læses lektier” slutter Christian Morgan.

Faktaboks:
Sådan adskiller YouSee Mesh sig fra traditionelle routere

 
Dækning: Med YouSee Mesh routeren opnår man en bedre performance og højere kvalitet end traditionelle routere. Samtidig har den en indbygget mesh-node, så man nemt kan opsætte et mesh-netværk, der fjerner døde zoner og sikrer en stabil internetforbindelse overalt i hjemmet. Ifølge YouSee, er den nye teknologi i deres router dog så god i sig selv, at den uden mesh-noder, dækker behovet for 87% af danske husstande. 

Sikkerhed: YouSee’s opgraderede routere har nu et indbygget sikkerhedslag, der automatisk dækker alle enheder lige fra pc og mobil til smarte køleskabe og vaskemaskiner. Dermed slipper kunden for ekstra sikkerhedstjenester, der skal aktiveres og er dermed automatisk beskyttet fra dag et. 

Skalerbarhed: Mesh-netværket er meget nemt at udvide. Hvis der er behov for yderligere dækning, kan man tilføje ekstra mesh-noder til netværket og udvide rækkevidden.  

Intelligens: Routeren og mesh-noderne har indbygget intelligens, der hele tiden optimerer på kvaliteten og sikrer at signalet finder den mest effektive vej rundt i hjemmet. De tilpasser sig helt automatisk ændringer, der laves på netværket og holder den optimale ydeevne.   

Brugervenlighed: Traditionelle routere kræver ofte manuel konfiguration og administration. Med en mesh-router er installationen og konfigurationen enklere takket være YouSee’s brugervenlige app “Mit Internet”.

Grafikken ovenfor illustrerer hvordan mesh-noderne sørger for, at du altid har optimal dækning i hele hjemmet.

 

 

 

 

Venlig hilsen
YouSee

  

 
Cookies

Kontakt

Grundet Antenneforening
Sekretariat
Ringdams Kobbel 30
7100 Vejle
Tlf: 77 35 42 00
Skriv til os