Netflix nyt
Dato: 30-10-2021 10:02:34

Netflix

I uge 42 lavedevi en række ændringer omkring Netflix med hen blik på en mere enkel og bedrekunderejse. Først og vigtigst har vi lavet bestilling og forretningsgangenbedre. Bl.a. har for mange klik og muligheder gjort at kunderne ofte er stoppeti bestillingsprocessen pga. besværet.

Ved tidligereadgang har man både ved YouSee og Netflix skulle tilkendegive hvilket produktman ønsker, og derved fejl ifm. uoverensstemmelser. I fremtiden vil man modtageen ordrebekræftelse fra YouSee på at man har bestilt Netflix i sin Bland Selv.Medlemmerne vil samtidig modtage en mail fra Netflix med oplysninger om adgangtil brugen af Netflix.

Vi har desudenoplevet at det kun er et begrænset antal kunder der benytter Netflix Basis,hvorfor det fjernes fra nysalg, så vi kun har Standard & Premium i BlandSelv, som er de produkter brugerne vælger. Alle kunder med Basis fortsætter.Fremadrettet vil vi ikke have en paraply af produkter, men have 2 forskelligeNetflix at vælge imellem. Man kan se 2 logoer i stedet for et Netflix med flereforvirrende undermenuer, så skriv endelig ud til jeres medlemmer om hvor nemtdet er at få Netflix med YouSee…

Netflix er denmest brugte streamingtjeneste i Danmark og er ude ved 61% af alle husstandemålt af Wilke i august 2021, hvor størstedelen vil være i stand til at opnå enbesparelse via Bland Selv.