Nyhed nu mulighed for bland selv med 20 point
Dato: 09-05-2021 11:09:58

Nu kan I vælge 20 Bland Selv-point

Med den nye mulighed kan i nu vælge flere tv-kanaler og streamingtjenester, og få præcis den underholdning, du ønsker. De 10 ekstra point kan fx bruges til at vælge Netflix, Viaplay, TV 2 PLAY og/eller tv-kanaler.

Det betyder at der fremover gennem Antenneforeningen kan bestilles

Grundpakke + 10 point

Grundpakke + 20 point

Grundpakke + 36 point

De 10 ekstra point koster 70 kr./md. og betales direkte til YouSee. Beboere og medlemmer, som har en tv-pakke, kan bestille Bland Selv i alle vores YouSee-butikker, på 70 70 40 40 eller på yousee.dk/tv.

Det er på nuværende ikke helt afklaret hvordan de ekstra kanaler afregnes, da vi forventer det sker på samme måder som programpakker så der ikke skal betales to steder.

4 gode grunde til at vælge Bland Selv

• Saml al underholdning ét sted
  • Vælg frit mellem over 50 tv-kanaler og over 10 populære streamingtjenester
  • Udskift tv-kanaler og streamingtjenester lynhurtigt fx direkte via YouSee Tv-boksen
  • Få et fantastisk overblik over al indhold, og find dét, du vil se nemt og hurtigt.