Opdaterede retningslinjer i hele landet for teknikerbesøg i forbindelse med Covid-19
Dato: 22-12-2020 11:24:26

Som service- ogsamarbejdspartner på antenneforeningers netværk, har vi i Dansk Kabel TV ennational forpligtelse til at sørge for, at vores kunder kan holde sig opdateretom verdenssituationen via deres bredbåndsforbindelse eller TV-signal.

Derfor er det nødvendigt for vores teknikere stadig at bevæge sig rundt iDanmark og ofte indenfor hos jeres medlemmer. Men det er dog også vores ansvarat gøre vores allerbedste for at begrænse smitten af COVID-19 blandt voresmedarbejdere og kunder.

Derfor følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og det betyder, atteknikerbesøg nu og foreløbig indtil den 1. februar 2021 begrænses til etabsolut minimum, så vi mindsker risikoen for smittefare.

Vi håber, at disse vigtige skridt kan hjælpe os og vores kunder igennem dennæste kritiske tid med Covid-19, og at vi sammen kommer godt ud på den andenside.