Udsættelse af generalforsamling
Dato: 11-12-2020 10:39:26

Udsættelse af             generalforsamling i            Grundet Antenneforening

På grund af denaktuelle Corona situation har vi ikke  mulighed for at afvikle en fysisk generalforsamling som skulle  afholdes i januar md. 2021 hvilket vinaturligvis er kede af, vi havde glædet os til at møde jer igen.

Vi vender tilbagenår situationen tillader det.

Regnskab og budget vil være tilgængelig på vores hjemmeside midt i januarmd.

Der er ikke de store bemærkninger til regnskabet, der er ingenkontingent stigning være så vi holder  ospå samme beløb som de sidste 5 år.

Kontingent opkrævning:

Vi plejer normalt at udsende kontingentopkrævning i februar md.sammen med referat men da der ikke vil være et referat, medsender viopkrævningen nu med betalingsfrist 01-02-2021 så sparer vi en ekstra udsendelse.