Programændringer i 2021
Dato: 30-09-2020 22:22:06

Vi lukker for radiokanaler i tv-pakkerne

For at kunne give den bedst muligetv-oplevelse fremover, lukker vi for radiokanalerne i tv-pakkerne fra den 30. december 2020. Ændringenbetyder, at man ikke længerekan høre radio via sit tv,men i stedet skal finde en andenmåde at lytte til kanalerne- fx via en DAB-radio eller en radio-

app via smartphone.

Ekstrakanalen og Disney XD lukker 30. december 2020

-                            Vilukker Ekstrakanalen for at gøre plads til mere tv-indhold i fremtiden. Ekstrakanalen ligger på kanalplads 55, men kan også ligge en anden placering, hvis man selv har ændreti kanalrækkefølgen.

Disney lukker for kanalen Disney XD, og vi kan derfor ikke længere tilbydeden i vores t v-pakker. Kanalen erstattesi Fuldpakken af Nicktoons.

Medlemmer/beboere med Disney XD i Bland Selv vil frigivetet point og kan vælge en anden kanal i Bland Selv. Har man DisneyXD som Ekstrakanal, vil abonnementet automatisk blive opsagt.

Netflixog Bland Selv

Vi justerer antallet af point Netflix-abonnementer i Bland Selv-pakker, de tilpasses markedspriserne. Dermedvil medlemmer/beboere med Netflix i Bland Selv frigivetpoint.

Ændrede vilkår, når man ser tv via app og web

Vi har ændret vilkårene om brug af tv.yousee.dk og YouSee Tv &Film-appen (YouSee Live-tv). Fremover kan op til 4 personer se tv via app og web samtidig,uanset om man er ude eller hjemme.

Se mere på yousee.dk/tv2021

I kan læse mere om ændringerne yousee.dk/ tv2021fra uge 41, hvor I også, senerepå efteråret, kan seden nye kanaloversigt.