Jubel hos TV3: Forlænger med Champions League

Jubel hos TV3: Forlænger med Champions League

LASSE VØGE

Volume 0%

Få overblik over hvordan corona-epidemien har påvirket sportens verden.

Du skal ikke lede nyesteder, når du i de kommende år skal nyde en god Champions League-kamp.

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har torsdag morgen meddelt, at manhar forlænget de danske rettigheder til klubfodboldens ypperste turnering fremtil slutningen af 2023/24-sæsonen.

Dermed er alt, som det plejer – for NENT Group har siddet på rettighedernelige siden Champions Leagues fødsel i 1992.

»Vi har en stærk og uovertruffen portefølje af sportsrettigheder, og meddisse rettigheder sikrer vi, at vores Viaplay-, Viasat- og øvrige kunder kan semere fodbold end nogensinde før,« siger Anders Jensen, NENT Group President& CEO, i en pressemeddelelse.

Og selskabet fortæller også, at det er de samme velkendte ansigter, der ifremtiden vil guide danskerne igennem turneringen.

Michael Laudrup, Jan Mølby, Preben Elkjær, Jesper Grønkjær, MartinJørgensen, Stig Tøfting og Per Frimann samt værter, kommentatorer og reporteresom Luna Christofi, Carsten Werge, Peter Grønborg og Niels-ChristianFrederiksen forbliver således NENT's Champions League-hold.

»Vi har investeret massivt i dækningen af dansk og internationaltopfodbold, og det vil vi også gøre fremadrettet, så vi sikrer, at verdensbedste spillere bakkes op af verdens bedste dækning,« siger Kim Mikkelsen, NENTGroup Head of Sports.

Champions League ligger p.t. stille på grund af coronavirussens hærgen. MenUefa har udtalt, at man satser på, at turneringen færdigspilles.