Tv-pakker viser nu igen det valgte indhold
Dato: 20-04-2020 12:08:18

Tv-pakker viser nu igen det valgte indhold

Alle kunder med en tv-pakke fik hen over påsken adgang til at se masser af nye tv-kanaler. Fra i dag mandag den 20. april går vi i gang med at ændre tilbage til kundens normale tv-pakke. De ekstra tilføjet tv-kanaler vil automatisk blive fjernet.

Ved åbning af ekstra tv-indhold fik jeres beboere og medlemmer adgang til alle tv-kanaler fra TV 2, NENT og Disney. Samt en lang række tv-kanaler, hvor de kunne fordybe sig i historie- og naturprogrammer eller finde ny underholdning til børnene.

Alle ekstra kanaler, som kunderne har kunne hygge sig med, er Bland Selv-kanaler. Savner jeres medlemmer og beboere derfor en eller flere kanaler i deres nuværende tv-pakke, kan en Bland Selv-pakke være en mulig løsning.

Vi håber, I og jeres medlemmer/beboere har været glade for de ekstra tv-kanaler.