TV 2 News på Eventkanalen fra i dag
Dato: 13-03-2020 17:19:26

Danmark er i øjeblikket i en helt særlig situation. Skoler ogarbejdspladser lukkes ned, arrangementer aflyses, og alle, der kan, opfordrestil at blive hjemme.

Vi ved dog godt, at tiden derhjemme godt kan komme tilat føles langt. Ikke mindst, hvis der er børn i familien, som savner skolen ogderes venner.

Derfor har jeres beboere og medlemmer fået lidt ekstraunderholdning at udfylde resten af marts måned med. Vi har nemlig åbnet for toekstra tv-kanaler i Grundpakken for alle kunder med YouSee’s Regionsudbud.

Information om nyheden sendes pr. mail direkte tilslutkunder, som vi må kontakte.

TV 2 News på Eventkanalen fra i dag
TV 2 News ligger fra i dag på Eventkanalen. Her kanman nemt få et overblik over udviklingen af Coronavirus (COVID-19) og dagensøvrige nyheder – døgnet rundt.

• Eventkanalen er på kanalplads 100 med en fast tv-pakke. Hvis man har lavet en favoritliste over sine kanaler eller har en tv-boks, ligger den på en anden kanalplads.

Disney Channel på Ekstrakanalen fra i dag
Disney Channel ligger fra i dag på Ekstrakanalen.Disney Channel leverer underholdning til familiens yngste døgnet rundt, så bådemorgen-, eftermiddags- og aftenunderholdningen er sikret. Se bl.a. Tangled:Serierne, Elena af Avalor, Phineas og Ferb, Pyjamasheltene og meget meget mere.

Ekstrakanalen er på kanalplads 55 med en fast tv-pakke. Bemærk, at hvis man har en favoritliste over sinekanaler eller har en tv-boks, ligger den på en anden kanalplads.