Spansk og italiensk fodbold får nyt hjem på TV2
Dato: 30-12-2019 20:39:32

PrimeraDivision, Serie A og Major League Soccer vil fremover blive vist på TV2 Sport Xog TV2 Play.

Fremover skal man tune ind på TV2's kanaler for at se fodboldfra Spanien, Italien og USA.

Onsdag annoncerer TV2 i enpressemeddelelse, at man har købt rettighederne til at vise kampe fra PrimeraDivision, Serie A og Major League Soccer.

TV2 Sport fik i starten af 2019mulighed for at vise en ugentlig kamp fra enten Primera Division eller Serie A.I efteråret blev det udvidet til fire ugentlige kampe.

Nu overtager TV2 altså de fulderettigheder og får mulighed for at vise op mod 20 kampe hver uge.

- Vi har fået en smagsprøve påbåde La Liga og Serie A i det forgangne år, og vi kan heldigvis konstatere, atvores seere og brugere har taget godt imod tilbuddet, siger sportschef hos TV2Frederik Lauesen i pressemeddelelsen.

TV2 overtager rettigheder frastreamingtjenesten Strive, der dermed lukker i Danmark. Det sker med udgangenaf januar. Indtil da vil kampene blive sendt parallelt på TV2 og Strive.

Derefter vil kampene blive vistpå den nye kanal TV2 Sport X samt streamingtjenesten TV2 Play.

TV2 har sikret sig rettighedernefrem til udgangen af 2020/21-sæsonen.

/ritzau/