Få lynhurtigt internet i hele huset
Dato: 15-08-2019 21:17:53

Få lynhurtigt internet i hele huset

Er du træt af ustabilt internet og døde zoner derhjemme? Med WiFi Booster kan jeres beboere/medlemmer få den bedste forbindelse i alle kroge af huset.

Med YouSee’s WiFi Booster kan du komme det problem til livs

Oplever du nogle gange, at din internetforbindelse er svag på teenageværelset, i kælderen eller på altanen?
WiFi booster bygger på den populære wi-fi Mesh-teknologi, der intelligent styrer dit hjemmenetværk, så alle familiens mobiltelefoner, tablets og computere hele tiden har en optimal forbindelse.

”Når det kommer til internetforbindelse er flere små wi-fi-enheder bedre end én stor, og WiFi Boosterne dækker dit hjem optimalt, så du har den bedste forbindelse, uanset hvor du befinder dig,” forklarer Michael Vig Larsen, der er Senior Commercial Manager i YouSee.

Boost dit internet
YouSee’s modem er ellers kåret som det bedste i en test af syv forskellige modemmer hos Force Technology 2018 – både i forhold til rækkevidde og stabilitet. I nogle tilfælde kan det alligevel være nødvendigt at booste din wi-fi-forbindelse – især hvis du ønsker at have lige god wi-fi alle steder.

Optimer dit wi-fi med få simple råd

Som udgangspunkt består startsættet af to WiFi Boostere, men alt efter hvordan du bor, kan du supplere med op til seks af slagsen.

”Det afhænger af, hvor stort huset er, og hvordan det er indrettet. Har du for eksempel flere etager og mange vægge, anbefaler vi flere end to,” forklarer Michael Vig Larsen.

Test dig selv
Tag testen på yousee.dk/booster for at se, hvor mange WiFi Boostere vi anbefaler dig.

Du skal have YouSee Bredbånd for at kunne bruge WiFi Booster, men så er det til gengæld også pærelet at installere. Du tilslutter bare boosterne til dit almindelige modem, og så er du klar.

Tip!
Når du har sat dine boostere op, skal du slukke for WiFi’en på modemmet – ellers forstyrrer de hinanden.