Cookies

Tag din underholdning med, når du rejser i EU

02-05-2018 20:02 |  Grundet A/F |  Freddy Chr Olesen

Fra 1. april 2018 kan du, som kunde hos YouSee, tage al dinunderholdning med, når du rejser indenfor EU. Det betyder, at du kan streamelive-tv og de film og serier, der hører med i dit YouSee Tv-abonnement, når dubesøger et af de 28 EU-lande. Har du adgang til YouSee Musik, så kan duselvfølgelig også lytte løs til dine yndlingssange.

Ogdu behøver ikke at pakke en ekstra kuffert for at få det hele med. Du skal barehave YouSee Tv & Film-appen for at få adgang til dine tv-kanaler ogstreamingtjenester på din mobil eller tablet. Så uanset om du er i badetøflereller skistøvler, kan du bare læne dig tilbage og streame de favoritprogrammer,du også ser derhjemme.

Dukan tage dine tv-kanaler og streamingtjenester med dig i op til 30 dage adgangen.

Du får aldin underholdning med på turen

  • Du kan streame al det indhold*, der hører til dit tv-abonnement på YouSee Tv & Film-appen. Du kan også gå på tv.yousee.dk på din pc. Og selvfølgelig høre yndlingsnumrene på YouSee Musik-appen.
  • Når du skal streame dine tv-kanaler og streamingtjenester, skal du have internetforbindelse. Vi anbefaler, at du benytter en wi-fi-forbindelse, hvis du har mulighed for det. Så bruger du nemlig ikke af din datapakke når du streamer.
  • Har du YouSee Mobil, kan du bruge din inkluderede datapakke, når du skal streame tv eller høre musik. Du kan dog højest bruge 10 eller 15 GB af din data, når du er i et EU-land udenfor Danmark. Antallet af GB afhænger af dit abonnement. Og du kan ikke bruge mere data end det, du har tilbage i den pågældende måned.

*For at se TV 2 via appen skal du have et TV 2Ude-abonnement til 5 kr. om måneden. Det kan du bestille ved at ringe tilkundeservice på 70 70 40 40




 



 
Delete item?