Nu virker YouSee for nogle: Lover kompensation i næste uge
Dato: 04-01-2020 14:34:08

Efter flere dages tekniskeproblemer er et stigende antal YouSee-kunder blevet lukket ind i BlandSelv-universet, så de endelig kan erstatte de kanaler fra Discovery Networks,de mistede ved årsskiftet.

Problemet er så småt ved at væreløst. Og YouSee arbejder nu på at finde ud af, hvad de skal give kunderne ikompensation.

Først til det med kompensationen:

De seneste dage har et stigendeantal YouSee-kunder nemlig peget på, at YouSee bør kompensere de kunder, somsiden årsskiftet ret beset ikke har fået den vare, de har betalt for.

Og nu siger YouSee utvetydigt, atder er kompensation på vej.

»Vi vil selvfølgelig anerkende,at der er rigtig mange kunder, som er gået glip af nogle oplevelser hos os heri årets første dage,« siger Jacob Mortensen til B.T.

Der er dog ikke umiddelbart lagtop til nedslag i prisen.

»Når det er oplevelser, kunderneer gået glip af, så er det også oplevelser, vi gerne vil give kunderne. Det kanvære i form af forskellig underholdning, men jeg kan ikke sige noget konkretendnu. Vi melder klart ud om kompensation i næste uge,« siger Jacob Mortensen.

Og så er der status på detekniske problemer, som siden årsskiftet har påvirket omkring en kvart millionkunder.

»Det er rigtigt, at vi er nået sålangt nu, at vi åbner op for Bland Selv og tester i perioder. Derfor er derogså kunder, der oplever, at de kan få adgang til Bland Selv og skiftekanaler,« siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee:

»Men jeg kan ikke garantere, atdet virker for alle endnu. Så vi venter med endegyldigt at sige helt klart, atdet er oppe at køre. Vi kommer til at arbejde videre med det her overweekenden.«

Der er dog elementer, som YouSeenu godt vil melde endegyldigt klar.

TV 2 Charlie er rykket ind ialles grundpakker, og den nye sportskanal, TV 2 Sport X, som har premierelørdag, virker også.

Hvis du har held med at komme indi Bland Selv-universet, er der fortsat lidt småting, der ikke helt fungerer.

For selv om alle de nye kanaler,YouSee har lagt ind som erstatning for Discovery Networks’ kanaler, nu kantilvælges, fremgår flere af Discovery Networks’ kanaler stadigvæk i oversigten– selv om de er udgået af YouSee’s tv-tilbud.

Dem skal du fravælge, før du kanvælge noget nyt.

»Så der er noget af det, derfungerer nu, men der er også noget, vi fortsat arbejder med at få ryddet op i,«siger Jacob Mortensen.

Han erkender, at 2020 indtil nuhar været utroligt kedeligt for YouSee og selskabets kunder.

»Det her har på ingen måder væretsjovt. Hverken for os eller kunderne,« siger Jacob Mortensen: