Tjek hvornår kanalomlægningen sker
Dato: 05-01-2019 16:36:37

Tjek hvornår kanalomlægningen sker

På Driftsinformation kan I indtaste en adresse i jeres forening for at se, hvornår kanalomlægningen og ny kanalrækkefølge sker.

1. Gå til Driftsinformation – og indtast en adresse

2. Klik på Fremtidige

3. Klik på Tv, og find datoen for hvornår i får ny kanalrækkefølge.

På dagen, hvor kanalomlægningen finder sted i vort område, vil der forekomme korte afbrydelser af tv-signalet om natten.

Information til medlemmer af Antenneforenngen
I ugerne 3-8 vil vi i ugen op til kanalomlægningen i jeres forening sende en e-mail med information om Xee og den nye kanalrækkefølge. Mail sendes kun til de medlemmer og beboere, som har givet ok til, at vi må kommunikere til dem. Og som har et direkte regningsforhold på deres tv-pakke hos YouSee.

Hjælp til kanalomlægningen

På yousee.dk/kanaler kan d
u finde vejledninger og hjælpevideoer, som forklarer, hvordan man genindlæser  kanaler på tv'et. På nogle tv’er vil det være nødvendigt, at genindlæse kanaler, før f.eks. Xee og den nye kanalrækkefølge kommer frem.

Tv via kabel-tv-stikket med tv-boks (Humax)
Har d
u en YouSee Tv-boks (Humax) vil du opleve, at den om natten mellem 7.-9. januar eller mellem 14.-15. januar, får den nye kanalrækkefølge. Har du selv oprettet en Favoritliste, kan du efterfølgende placere de nye kanaler dér, hvor du ønsker det.