Meget mere streaming
Dato: 31-08-2018 18:30:30

Meget mere streaming

Iløbet af efteråret får jeres medlemmer endnu flere muligheder, når vi udviderstreamingmulighederne med indhold fra både Nordisk Film og Fox+. Samtidiglancerer vi i samarbejde med Fox Networks Group en helt ny tv-kanal samt nyeapps til både Apple TV og LG.

Tvog streaming smelter sammen i Bland Selv-konceptet, og det er nu, et halvt årefter lanceringen, muligt at vælge mellem otte forskellige streamingtjenester.Senere i år kommer der endnu mere indhold til Bland Selv-løsningen.

”Vores kunder skal have mulighed for at vælgemellem alle de streamingtjenester, der er på markedet, når de sammensætterderes egen unikke indholdspakke. Derfor er jeg glad for, at vi senere i år kangive dem adgang til både store danske film og populære udenlandske titler fraNordisk Film samt streamingtjenesten Fox+, der har et stort katalog af de mestpopulære tv-serier,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.